BIRGIT FRIIS
SPIRITUEL LIFE & BUSINESS COACH

20 21 68 24
BF@BIRGITFRIIS.DK

Life Coaching

Life coaching

Forespørg eller book mig til life coaching – klik her!

Livet er en rejse ikke en destination. På vores rejse gennem livet kan vi opleve mange udfordringer.

Eksempler på scenarier kunne være:

Det at være i job og være bange for at miste det, eller det ikke at have et job.

Det et være stresset eller bange for at blive det.

At være ulykkelig i et parforhold, eller at være alene og have en drøm om at være 2.

Det er konkrete situationer, ligesom at ville holde op med at ryge, det at være bange for edderkopper, eller for at flyve. Eller måske er det, at være sammen med mange mennesker, det at skulle tale i forsamlinger, eksamener eller jobsamtalen, det der holder dig vågen om natten.

En anderledes problemstilling er det, at føle sig udenfor, eller mindre værd, at være en pleaser eller en der bekymrer sig fra morgen til aften.

Uanset hvad din problemstilling er, så kan en kombination at coaching, healing, hypnoterapi og hjælp fra vores spirituelle guider, være den helt rette cocktail.

Beskrivelse af et Life forløb:

Et Life forløb er på minimum 3 gange henover en periode på ca. 3 uger.

Første session varer ca. 1 time og her afdækkes problemstillingen. Hvis hypnoterapi er den optimale løsning udarbejdes materialet  til brug for hypnosen i denne session.

Anden session er selve hypnoterapien som varer fra 1½-2 timer. Den ligger ca. 1 uge efter første session. Hypnoterapien kan kombineres med chakra healing, hvis det ønskes.

Den tredie session varer ca. 1 time og her bearbejdes vaner og gamle mønstre som måske stadig hænger fast.

I hele forløbet stiller jeg mig til rådighed for indsigter og visdom fra universet, der kan hjælpe dig med at overkomme dine forhindringer og give dig selvindsigt og styrke.

Hvis hypnose ikke er den optimale løsning for problemstillingen, arbejdes der med en blanding af coaching, rådgivning, healing og universelle indsigter.

Forløbet kan have en varighed på på til 3 måneder. Disse sessioner kan udføres pr. telefon hvis det ønskes.

Kontakt mig for indledende samtale eller møde.

Anbefalinger:

Kære Birgit

Jeg ved ikke om du kan huske mig, men jeg var hos dig i marts, hvor vi arbejdede med mit selv destruerende mønster, hvor jeg troede at alle talte om mig og var konstant fikseret på om folk kunne li’ mig. Jeg var ræd for at tale og stå foran større forsamlinger osv.

Pga. corona har det været svært, at teste om der for alvor var en forskel. Men her i september har jeg været på sommerskole og hold da op jeg kunne mærke forskel:Før: Ville undgå at stå foran forsamlingen Nu: Jeg stod foran 34 mennesker og lavede en øvelse jeg ikke var forberedt på og jeg var hverken nervøs og jeg tænkte slet ikke på de andre eller hvad de mon synes om mig – JUBII!!!
Før: Hvis jeg så andre stå og tale sammen, ville jeg tro, at de talte om mig. Nu: Jeg tænkte slet ikke på, hvad eller hvem de andre talt om, jeg slappede af og hyggede mig uden tvangs tanker og forudindtaget tanker om hvad de andre tænkte eller syntes om mig – JUBII

Så jeg vil bare sige dig tusind tak. Det er så dejligt og jeg er bare så glad 🙏🏼♥️☺️

De bedste hilsner
MM

—————

Kæreste Birgit,

Jeg sender dig en kærlig tanke hver morgen på vej til job, når jeg er i fuld gang med mine sætninger.Af hjertet tak for din hjælp til at guide mig ned af den rigtige sti i mit forsøg på at være den bedste udgave af mig selv 🙏🏻

Jeg føler mig mere afbalanceret end nogensinde før og det føles fantastisk! Mit overskud i forhold til alle aspekter i mit liv er løftet og jeg har det som jeg kan overkomme enhver udfordring på min vej frem. Af hjertet tak. Du er en skøn kvinde!!!

God weekend 😘
Kh Kasia

^